Tammikuu alkaa olla lopuillaan. Treenattu ollaan tässäkin kuussa aika aktiivisesti. Pakkasten takia ei tarvinnut yhtään treeniä jättää väliin  esim. tämän viikon keskiviikkona treenien alkaessa ulkona paukkui -18 pakkanen ,mutta hallissa olin vain -7 ... kelpasi treenailla .

 

Mutta siis mitä ollaan treenattu ?

Kontakteja ,aika paljon... palkkaa olen vähentänyt aika paljon.  Vieläkään en ole tyytyväinen puomiin enkä A:han. Jos hetsaan  Wilmaa ennen puomia (eli teen sitä irrallisena) , W tekee sen aikas mallikkaasti,mutta radan keskellä himmailee hieman tassujen laittamista hiekalle.

A:ta ollaan tehty paljon vähemmän kuin puomia. Seuramme aika liukkaan A:n W ottaa niin varman päälle (että siis varmaan pysähtyy 2on-2off:iin). Nyt olen yrittänyt saada Wilman tulemaan reippaasti alas ja heti vapautus (mut siis paljon on työtä tuon asian tiimoilta)...  Olisko jollain ehdotuksia, jolla sais nopeutta alastuloon ?

Muuten ollaan treenattu helppoja & vaikeita ratoja  ja pyritty kokeilemaan rataa mahdollisimman monella eri tavalla. Treenit ovat sujuneet loistavalla fiiliksellä Wilma ei ole koomaillut eikä emäntäkään ole koomaillut

 

Nyt sitten vaan nenä kohti vuoden ensimmäisiä kisoja !