Tällä kertaa treeni & kisa-kuulumiset eivät liity agilityyn...  

Vaan tällä kertaa koiralauma pääsi mukaan  Alastaron moottoriradalle treeni/ kisa tunnelmiin . Wilma onkin siellä ainakin kerran  ollut, mutta Usva eikä Taika ole olleet  ( johtunee siitä ettei isäntä ole kisannut muutamaan  vuoteen emmekä ole käyneet edes katsomassa kisoja   ). Usvakin  on toki ollut  kotikulman mikroautoradan varressa katsomassa kun isäntä ajelee supermotolla,mutta Taikalle tää maailma oli ihan uusi juttu.

Eilen siis saavuimme iltapäivällä tänne, helteiselle moottoriradalle :

   

Lauantai-iltapäivä sujui isännän treenaillessa pariin otteeseen "mopoaan" eli lauantai-päivä oli tarkoitettu ajoharjoitteluun/kaluston testaamiseen.

 

 

Minä nautiskelin ihanasta säästä ja välillä koiratkin pääsivät katsomo sekä varikkoalueelle  kävelylle. Eikä niitä kyllä haitannut yhtään ohi viuhahtava  motskarit eikä niiden pärinät  jne. hienosti olivat jokainen (ipanakin oli tosi hienosti eikä säikkynyt  varikolla motskareita) !!

 

 

Kun kävelee rata-alueelta ulos, alkaa tien toisella puolella ihanat lenkkimaastot...  sinne koirat pääsivät kävelylle useamman kerran :

  

 

Tänään sitten oli kisapäivä. Aika-ajoissa isännän pyörä meni rikki ja sitä sitten korjailtiin monta tuntia... mutta kuntoon ei sitä saatu.  Joten kisaamaan isäntä ei tällä kertaa päässyt (harmillista).

 

Nyt ollaan viimein kotona... väsyttää... mutta mukava viikonloppu ... erilainen