Meidän koirat käyvät yleensä aina metsälenkillä, hihnakäyttäytymisen opettelu jää siis tosi vähälle. Tänään lähdin Taikan kanssa hihnalenkille heti aamulla. Ja kyllä huomaa,että 1krt/ vko on liian vähän opetella kuinka kävelen nätisti,vetämättä hihnassa... Eli täytyy nyt ottaa ihan itseä niskasta kiinni ja käydä tenavan kanssa useammin tielenkillä. Se vaan on niin helppoa,kun omalta takapihalta alkaa metsä,jonne on helppo lähteä lenkkeilemään...  (ja huom. isäntä huolehtii koirien lenkityksistä ).

Tänään siis harjoiteltiin hihnalöysällä kävelyä. Tosin tuntui,että tänään oli vetohaluja koko lenkin ajan . Noh,  kyllä Taika kulki välillä pitkiä pätkiä kauniisti hihna löysällä...mutta   sitten se taas unohtui  .Autojen paimentamista ei tänään tapahtunut  &  vesilätköt eikä suojatiet  aiheuttaneet mitään ongelmaa tänään  likalle.

 

Illalla oli pentukurssin vuoro. Tänään aiheena sylkkä-treeni (kertausta)  sekä pieni radan-pätkä (aita-kepit-putki-aita). Radan pätkässä oli tarkoitus tehdä persjättö keppien jälkeen sekä keppien päässä valssi. Ihan ok sujuivat Taikalla. Intoa on tällä bortsu-neitosella !!