Tänääkin arkisia  touhuja ja vilskettä paljon meidän koiralaumalla.

Pihalla ollaan käyty Taikan kanssa usein, lunta olikin tänään niin paljon,että pihalle piti tehdä pikkuiselle pieni polku ,jotta kulkeminen onnistui siellä paremmin Tosin kyllähän Taikakin yritti porhaltaa lumihangessa, mutta sinne se pieni jäi yleensä "jumiin". Isot koirat vilistivät pihalla hurjaa vauhtia ja pikkuinenhan olisi halunnut pysyä menossa mukana.

Sisällä Taika on harjoitellut istumista ja maahanmenoa. Istuminen sujuukin hyvin ja Taika tarjoaa sitä esim. kun tullaan ulkoa sisälle tai kun kutsutaan luokse. Maahanmenoon käytetään vielä leivänmurua ( eix olekin hyvä palkka  ) apuna.

 

Iltapäivällä Taika pääsi kyläilemään (isot koirat jäivät kotiin)  eli tiedossa oli autoilua . Pientä ininää,menomatkalla,kun auto lähti liikenteeseen. Kyläpaikassa oli koira myös,joka taisi hieman pelätä Taikaa ( on kerran kyllä jo nähnyt Taikan) .Kyläpaikassa olikin paljon haisteltavaa sekä uusi piha, jossa voi juoksennella. Pari tuntia vietettiin kyläilemässä ja sitten taasen puolen tunnin automatka kotiin. Taika oli niin väsynyt ,että ei ääntäkään päästäny ,vaan nukahti samantien autoon.

Illalla taasen leikkiä sisällä ja ulkona... hiljaisuus laskeutui n. 22...