Penturyhmän treeni kerrat alkavat käydä vähiin. Lokakuun lopussa siirtyy harkat kasvihuoneelle ja silloin penturyhmä myös loppuu. Antoisaa aikaa on ollut vetää penturyhmän treenejä, paljon oppia on tullut minulle, mutta toivottavasti jotain myös pennuille, jotka ryhmässä treenasivat. Mutta nyt siis tämän keskiviikon treeniin,joka oli rata, jossa oli puomi radan osana. Alku oli viime kisojen (Purinalla) alku ,koska 2 hypyn jälkeen niin moni koira sujahti putkeen pituuden sijaan. Pakkohan sitä oli pentujenkin kanssa treenata  Rata näytti tältä:

 

Taika teki radan kahdessa pätkässä eli puomi jätettiin vielä pois. Mutta radan pätkät sujuivat hyvin ja vauhdilla . Puomia Taika teki irrallisena esteenä.

 *  *  *  *  *  *  *

Sama harkka oli myös seuraavallakin ryhmällä, jossa Wilma & Usva treenailee. Vähän vaikeutettiin vielä joidenkin esteiden kulmia ja 8 hyppy laitettiin takakierroksi (siirrettiin aita kulmaa hieman myös).

Wilmalla on edelleen puomi-projekti  menossa eli teimme keskiviikkona kolmeen eri otteeseen puomia. Ekalla setillä tuli epäonnistumisia ,mutta myös muutama hieno. Toisella & kolmannella setillä sujuikin aikas hienosti. Pari kertaa pientä epävarmuutta, kun palkkaa ei ollutkaan maassa. Mutta aivan loistava fiilis oli tämän harkan jälkeen puomin kontakteista... eli positiivisin mielin voi jatkaa tällä tyylillä treenaamista !!

Itse ratakin sujui ihan jees !!  Kontakti treeni oli meille tän kerran tärkein treenin aihe.