Olin lupautunut avaamaan kontin oven  sunnuntain treenaajille. Paikalle saapui tänään kuusi innokasta ohjaajaa ( 8 koiraa).

Itse olin pohtinut harjoittelevani agirodun joukkueradan alkua, siinä on muutama sellainen kohta joita halusin kokeilla  eri tavalla ohjattuna... Tässä siis rata (este nro 12  tilalle laitoimme tänään aidan ,koska paikalla oli monta pentukoiraa,jotka eivät ole vielä tehneet A:ta) :

  

Harkasta jäi tosi hyvä fiilis. Wilma toimi aika hienosti. Vekkaamalla 1 ja 2 välissä sai hyvin käännettyä koiran hyppylinjan kohti  kolmos putkea ( kovasti moni koira haki tänäänkin tuossa kohtaa väärää putken päätä , niin agirodussakin).  Toinen kohta, jota halusin kokeilla oli kasi putkeen vienti.  Eli kun koira oli mennyt 7 putkeen-  juoksin  suoraan  kasi päähän (kisoissa juoksin  3/8 putken päiden edestä).Tänään kokeiltu tapa oli paljon nopeampi eikä tullut kilpajuoksua koiran kanssa vaan oli valmiina vastaanottamassa koiraa ja ehti laittamaan sen oikeaan päähän.

      

       

 

Ipana treenasi isännän kanssa. Vekkaus toimi silläkin 1-2 välissä. Aika makeeta menoa, mutta tarvitsee napakkaa käskytystä ja tarkkaa ohjausta . Kepit teki radan keskellä muutamien verkkojen avuilla. Mutta lopuksi sitten  isäntä otti kaikki verkot pois ja   ipanahan teki  ne ja vielä aika hyvällä vauhdillakin   . Edelleen kuitenkin kotipihallakin pidetään välillä  1-2 verkkoa ,lähinnä oikeiden sisäänmenojen vahvistamiseen.

  

                         -Taikalla suuntana  kepit-

     

Usva liiteli myös hienosti

  

                      -Usva pujottelee-

 

Kiitos kaikille treeniseurasta, oli hauskaa !!