...mukana menossa koko porukka, tosin Taika pääsi liitelemään vain  lämppäesteillä , koska on ihan ipana vielä  .

Puolen päivän aikaan suuntasimme kohti purinaa. Wilmalla oli vain hyppyrata tiedossa, koska treenaamme kontakteja kuntoon. Eli hyppyratoja käymme nyt siksi,että mun  kisajännitys saatais johonkin kuosiiin. Olikin yllättävän hyvä fiilis kisata, pieni jännitys,mutta ei niin lamauttava . Lähtöpaikka aika alussa ,joten pääsimme pian  tutustumisen jälkeen liitelemään. Aika alussa kävi pieni "unohdus" ,ihan hetkellinen,jossa jouduin miettimään,että menikö se näin (ja menihän se ).Sen jälkeen sitten sujui rata mukavasti loppuun asti. Nollarata  siis  Rata oli profiililtaan oikein mukava, taas pari pahaa ansapaikkaa, jossa tuli hylkyjä, hylkyjä....    Jaana kuvasi meidän radan  KIITOS  !    

  Poikien ratojen jälkeen menimme lämppäesteille treenailemaan Wilman kanssa puomin kontaktia sekä Taikan kanssa liitelemään. Wilman kontakteihin oon tosi tyytyväinen, nyt se pysähtyy aikas hyvin , mutta toki paljon treenattavaa on vielä,kunnes ollaan kisavalmiita taasen kontaktien osalta.

 

Taika treenasi kaikenlaista mm. keppikulmia, irtoamista, takaaleikkausta,paikallaoloa  jne   ja se on niin mahtava tapaus....  kyllä saa emäntä etsiä ihan uuden vaihteen tuohon liikumiseen radalla. Mahtavat kepit sekä irtosi (ainakin tänään) eteenmenoon tosi hienosti ! !  Olipa hauskat treenit  !!