Aamulla taas auton nokka kohti LAU:n kisoja. Kisapaikalle saavuttuamme, taika ulkoilemaan ja "hoitomaan"  kisailmoittautumiset. Reipas tyttö kuten aina, vaikka Lappeenrannan kisoissa on aina musat kovalla ja kuulutukset kuuluu ulos asti, mutta ei hätkäytä likkaa mitenkään. Vähän aikaa sitten katselimme kuinka minit menivät rataa , samalla Taika bongaili sopivia ihmisiä, joilta vois saada silityksiä. Sitten Taika autoon nukkumaan.

Ekan radan jälkeen Taika pääsi uudellen katsomaan kisa-elämää. Käytiin tekemässä lämppäesteillä vähän takaakiertoja, hyvin keskittyy tekemiseen. Paulakin leikki  ja ohjasi Taikaa. Hallissa taas oleilimme  ja kovasti kävi ihanat ihmiset pentua katsomassa... ja se on Taikasta niin ihanaa

 

Kisapäivä oli pitkä, joten Taika pääsi montaa kertaa hallissa käymään ja välillä autoon nukkumaan. Kisapaikalle oli tullut myös Taikan veli MOSKU (toivottavasti kirjoitin nimen oikein, korjatkaa omistajat, jos luette tätä), ennen viimeistä rataa kävimme tutustumassa veljeen ja otimme samalla pari kuvaa.  Ihanan avoin oli myös tämäkin pentunen .

                                                        -Suukko-

                                            -Rapsuta mua-

 

                       

                                                      -Veli-

 

ps. Moskun omistajat, ei tullut kysyttyä teidän s-postiosoitetta,jos haluatte kuvia  voin lähettää niitä teille ...osoitteen voi lähettää : peppi  @  ecr-racing.net   ( välit pois)