Neljän maissa suuntasimme kentälle treenailemaan, paikalle saapui aiemmin Nova sekä Judy ( lomalaisia siis ). Tänään penturyhmän aiheena oli poispäinkäännös. Ja tässä rata jossa sitä treenailimme:

  

Taika liiteli hienosti ekan harkan ( mustat neliöt). Pentujen harkkaa helpotettiin hieman siten,että  eka aita käännettiin suoraan putkea kohti.Pospäinkäännös tehtiin tässä treenissä kolmos ja nelos esteen välissä.

 

Toisena harkkana lyhyt neljän esteen juttu. Tässä treenissä poispäinkäännös tehtiin putken (2) - kolmos aidan välissä sekä  kepeille viennissä. Taikalla menitässä treenissä eka poispäinkäännös niin, että haki kepeille väärästä suunnasta ( T rakastaa keppejä ). Tämä pätkä oli vaikeampi kuin eka. Tässäkin harkassa helpotettiin lähtöä eli aka hyppy hypättiin toiselta puolelta kuin piirroksessa on.

 

Tänään oli myös verkkokepeistä jätetty yksi verkko kokonaan pois.... aika makeesti sujui kaikilta koirilta .Ensi viikolla sitten lisätään taas vaikeutta kepeillä.

 

Wilman ja Usvan treenit oli tänään suunnitellut Jukka. Mukava lyhyt harkka, oli siis tällä kertaa vähän aikaa  hioakin juttuja. Ja kokeilla erilaisia ohjauksia rataan. Mukavaa oli !!