Vähän kun päivä valkeni lähdimme lenkille. Päätimme, että Taikakin pääsee ensimmästä kertaa mukaan metsään. Ja koska pakkanen oli taasen kiristynyt, täytyi pikku koiralle pukea nuttu päälle. Se olikin ihan oma projekti Kerran aiemmin se on ollut Taikalla yllä,mutta nyt neiti oli sitä mieltä ettei semmoista laiteta päälle. Sitten,kun se yhteistuumin oli saatu päälle, tuli Taikasta jäykkä & liikkumaton-- no,emäntä nosti puntteja vähän ylemmäs  ja johan alkoi Taikan jalakin liikkumaan.

Alkumatkan Taika kulki sylissä,mutta pian pääsi juoksemaan isojen kanssa. Vähän yritettiin valokuvat, mutta liian pimeää , jotta kuvista saisi onnistuneita  :(  Vähän aikaa koirat juoksivat lumessa, välillä Taika upposi niin syvälle,että jäi ihan jumiin.Sitten me Taikan kanssa käännyttiin kotiinpäin ja Wilma & Usva lähtivät isännän kanssa jatkamaan metsälenkkiä.

 

                           

                         

                                                                                                                                            

                           

                       

                                              Isännän jaloissa on turvallista vaania

                        

                                                                             "Meidän" metsässä

 

Iltapäivällä kotipihalla taas heiluttiin kameran kanssa

 

                                     

                             

 

                                              

 

Pihatouhujen jälkeen sisälle ja tänään oli vuorossa kynsien leikkaaminen. Tämä oli siis eka kerta kun Taikalta meillä leikattiin kynsiä... Taika oli sitä mieltä,että tylsää touhua koko juttu eli pientä rimpuilua, mutta kaikki kynnet leikattiin Isommat koirat "jonottivat" omaa vuoroa,joten nipsastiin niidenkin kynsiä samalla.

 

Tässä kuvassa isäntä nunnuttaa Taikaa. Taitaa olla vienyt isännän sydämen tuo pieni bortsu tyttö