Tällä viikolla Taika on ahkerasti käynyt tielenkillä ja opetellut sivistynyttä kävelyä tiellä... tuntuu,että aika kovapäinen tapaus on tämä ipana. Välillä mennään pitkiä pätkiä hienosti hihna löysällä ,mutta sitten yht´äkkiä se unohtuu . Jatketaan siis harjoituksia. Isot koirat ovat nauttineet metsälenkeistä ilman ipanaa  ,etenkin Usvaa  Taika niivittää lenkillä .

 Äitienpäivä aamuna Taikakin pääsi metsälenkille . Kyllä ipana nauttii siitä, kun saa vapaana rallatella. Tuntuu ettei se edes väsy noilla reissuilla.

 

Taika punnittiin  myös pitkästä aikaa, painoa on ipanalle ehtinyt kertyä 13.4 kg

 

Äitienpäivä jatkui kisareissulla, tällä kertaa suuntana oli Järvenpää. Säätiedoitus näytti,että ilman pitäis olla ihan ok ... mutta kispaikalla oli sadatta & tuulta... kylmää siis. Ja meidän ihmisten lämpöiset vaatteet jäivät koti eteiseen kassiin siististi odottamaan . Aika kylmä kisapäivä oli. Taika pääsi kentän reunalle useasti, hienosti oli ipana. Tosin Taika ei voinut ymmärtää sitä,että kukaan vieras ei tule enään silittelemään/ nunnuttelemaan. Kovasti yritti ohi menevien ihmisten luokse, mutta kukaan ei rapsutelleu. Taikahan on jo aikuisen koiran korkuinen, joten se ei ole enään hellyyttävä pentunen (kotiväen mielestä tietenkin on ).  Muutaman pennun (bortsun& kelpien) kanssa Taika vähän haisteli... mutta muuten reissussa ei tapahtunut mitään ihmeellistä.

 

Illalla olimme yhdeksän jälkeen kotona...  ja sitten ihmiset olivatkin aivan väsyneitä...ipanalla olis ollut virtaa vaikka kuinka