Viikko on kulunut vikkelään ihmisten työkiireiden / opiskelu kiireiden takia.  Taikan elämään on kuulunut tällä viikolla erityisesti hihnalenkit. Aikeet paimentamiseen (rekat,pakettiautot,henkilöautot) on lisääntynyt, joten sitä ollaan kitketty tällä viikolla ahkerasti. Mutta Taikalla on hauskaa myös hihnalenkillä, se tutkailee maailmaa pentumaisella innostuksella.

 

Puntarissa myös käytiin tällä viikolla ja lukemaksi tuli 9,5 kg. Nyt näyttää siltä,että kasvu alkaa olla vähän maltillisempaa. Tosin pelkkää koipea näyttää tää tytteli olevan...ihan kuin isänsä Jaskakin.

 

Tänään illalla (5.3) oli sitten vuorossa liitelyä.  Ja Taikahan tiesi, mitä hallilla tapahtuu.  Hallin ovea piti ihan kaapia, kun emäntä ei tarpeeksi nopeaan sitä avannut. Ja siellä hallissa häntä heiluen odotteli, että pääsee tekemään juttuja.  Panta otettiin pois ja tarrasi heti leluun Loistava pimu, lelupalkka toimii jo tosi hyvin tällä tytöllä !! Tänään oli vuorossa putkeen lähetyksiä eritavalla, myös pimeästä kulmasta  (läheltä) lähettäminen onnistuu. Eteenmenoja tietenkin ,jotka sujuvat hyvin. Takaakiertoja  myös. Ja Taika tekee kaiken innolla .

 

Huomennna taas hihnalenkki tiedossa sekä pentukurssi (jos pakkaslukemat vain sallii ).