...ainakin kasvihuoneella .

Lähdimme koko koiraporukan kanssa tekemään keppitreenit kasvihuoneelle. Sinne mennessämme taivas oli pilvinen, mutta samantien alkoi aurinko paistamaan ja hallin lämpötila nousi huimaa vauhtia- mittari näytti jo +16 astetta. Päätyovet vaan auki ja treenit jatkuivat.

 

Taika aloitti pussi-harjoituksella , jota ei siis pentukurssilla lauantaina ehditty ottaa. Se sujui ihan ok, pussi ei pelottanut mitenkään Taikaa. Muutamia toistoja tehtiin. Seuraavallakin kerralla tehdään vielä lelulla (lelu pussin sisällä-koira lähtee lelun perään), jotta saadaan pussiin meno heti vauhdikkaaksi.

Seuraavaksi keppejä. Nyt keppien toisessa päässä oli aita ja toisessa päässä putki. Treenattiin samalla paikallaoloa, joka sujuukin hyvin (hieno likka). Hauskaa on treenata myös tenavan kanssa. Väsy tuli nopeasti,koska halli alkoi olla jo aika kuuma !! Ja sitten Taika lepäämään autoon.

Tässä  video Taikan  pussi & keppi-treenistä.

************

Meidän takapiha on tällä hetkellä aivan järkyttävässä kunnossa. Tarkoitus on tasoittaa pihaa tänä kesänä, jotta olis tilaa koirien kanssa tehdä pientä treeniä. Nyt pihalta on kaadettu puu ja koko piha on täynnä oksasilppua ...  Luntakin on vielä pihalla todella paljon, täytyy yrittää alkaa kuljettamaan sitä pois pihalta !! Tässä pari kuvaa tältä päivältä.

                    Usva & Taika maakellarin "katolla"

              Likat on jo melkein yhtä isoja

  Voi... tältä näyttää meidän takapiha

  Täältä mä tulen !

  Taika on koipeliini