Seurallamme on menossa treenitauko ohjatuista treeneistä. Kenttä on siis tällä ja ensi viikolla  iltaisinkin vapaana ellei joku muukin innokas ole treenailemassa. Tänään iltapäivällä sitten sitten lähdimme kentälle , ajatuksena tehdä jotain rataa. Ulla oli tuonut mukanaa pari ehdotusta ja toisesta radasta teimmekin osan (12 estettä), rata oli hyppyrata. Ihana ilma taasen siivitti meidän treenejä

Wilman kanssa tein radan muutamia kertoja  ja se sujuikin oikein hyvin, tajuttoman hyvä fiilis jäi . Ihana likka !!

 

Treenasin myös Taikankin kanssa. Tein taikan kanssa ekaksi keppejä (ilman verkkoja)  ja tällä kertaa olikin vähän hankalaa- putki veti koiraa kovin ( oli keppien lopussa) ja viimein väli "unohtui" kiireessä pujotella. Kokeiltiin myös toiseen suuntaan, mutta siellä veti  seuraava este muuri ...  ja jotta olis tullut oikeita, hyvin tehtyjä keppejä, lisättiin  viimeinen verkko ( kun mentiin putkelle päin)  ja sitten malttoi ipana pujotella kepit loppuun.Sisäänmenot ipana tekee hienosti. Radasta tein 10 esteen pätkän ,joka sujuikin aika hyvin.

Taika oli treenannut aiemmin isännän kanssa koko rataa ( kepeillä oli silloin alussa & lopussa yksi verkko) ja rata sujui aika hyvin (kepit sujuivat lppuun asti silloin hyvin). Ekalla kerralla isännän ohjaus oli vähän myöhässä ja koira joutui kyselemään, mutta seuraavalla kerralla meni  jo paljon paremmin. Yksi aita ennen putkeen  menoa oli vähän hankala, jotenkin koira ponnisti hypylle (joka oli ennen putkea) liian kaukaa ja rima tippui. Kun tämän kohdan ohjasi Taikalle persjättönä, rima tippui  , mutta kun ohjasi takaaleikaten rima pysyi .

Mukava treeni Kiitos harkkaseurasta ja ajatuksista !!