Pitkästä aikaa kisareissu oli tiedossa. Oli mukava lähteä kisaamaan, koska tykkään siitä fiiliksestä joka on Imatran kisoissa ( johtuuko lie siitä,että aloitimme Wilman kanssa kisauramme siellä nollavoitolla ?  ).

Näissä kisoissa oli minulle uusia juttuja tiedossa,nimittäin olin lupautunut kartturiksi cockeri Aapolle. Aapo kisaa medi 3 luokassa. Yhden kerran ehdimme treenata Aapon kanssa ennen kisoja, joten odotukset eivät olleet minulla kovinkaan korkealla. Tavoitteena oli saada hyvän mielen kisa-startit .  Mutta ihan hyvin radat sujuivat. Agiradalla tuli puomin alastulo virhe, jonka jälkeen tuli hieman ylimääräistä kiemuraan sekä  keinulla kului hieman aikaa,mutta sujuviakin  pätkiä oli radalla.

Hyppäri oli aika sujuva, pimeään putken kulmaan ohjaus meni putken kierroksi,mutta onnistuin kuitenkin korjaamaan ja ohjaamaan Aapon oikeaan putken päähän. Aapo meni loistavasti ja oli kokoajan kuulolla ... jee !! Hieno koira Tuloksena siis : agiradalta 5 virhe ja hieman yliaikaa & hyppäriltä yliaika  nolla. Tuija oli laittanut tosi tiukat ihanneajat, etenkin hyppärin aika oli tiukka 32 s ( mineistä kukaan ei päässyt ihanneaikaan ja medeistä vain kolme koirakkoa alitti ihanneajan).

Ehkä starttaamme vielä joskus kisaradoille Aapon kanssa ja toivotaan,että ehdimme treenata ennen sitä muutaman kerran.

 

Wilman kanssa osallistuin vain hyppärille ja teimme nollaradan (-1.70) . Oli ihan tosi hyvä fiilis radalla liidellessä... 

 

Voi miten ihana päivä.