Kun seuramme siirtyi ulkokentälle treenailemaan, samalla harkka mahdollisuudet huonontuivat rutkasti . Kenttä ei ole joka päivä meidän seuran käytössä ja iltaisin se on varattu ryhmätreeneille. Vielä,kun kouluilla ei ole lomaa ,käyttää kenttää koululaiset päivällä... eli meillä  ei ole oikein mahdollista käydä treenailemassa. Kotipihan tasoitus-projekti  odottaa vielä kaivuria pihaan, joten harjoitus mahdollisuudet on vähissä .

Lähdimme siis ajelemaan työpäivän jälkeen kohti Marian hallia. Ajatuksena oli tehdä W & U:n kanssa kontakti-treeniä. Marialla ,kun on niin hyvät kumirouhepintaiset kontaktit. Niiden kanssa on hyvä hakea vauhtia koiruuksien kontakteihin.

Taikan kanssa tehtiin vain pientä pyöritystä parilla aidalla sekä putkia . Sekä kontaktia mini-mini A:lla. Ja vau miten upeasti Taika teki kontaktit, pinta tuossa kontaktiharjoitus A:ssa on liukas,mutta hienosti ipana pysähtyi 2on-2off:iin.. vauhtia oli kuitenkin niin paljon,että "harjan" yli hyppäsi . Toivotaan,että tuommoinen kontaktiharjoite ilmestyy pian meidänkin pihalle, jotta saadaan kontaktia treenattua kesän aikana runsaasti. Mitään kiirettä ei ole tekemään  "oikeita" puomia & A:ta ennenkuin kontaktit ovat hyvällä & varmalla mallilla ...