Heti aamusta lähdimme kohti Kouvolaa ja Homeetan kenttää. Olimmme sopineet treenit bortsu-porukalla .Ulla oli tuonut mukanaan mukavan ja haasteellisen treenin ,siinä taisi olla 31 estettä. Hellettä oli jo heti aamusta ja se kyllä verotti ihmisten sekä koirien treeni-kestävyyttä. Jo radanrakennuksen jälkeen oli tajuton hiki päällä ja tutustumisen jälkeen piti jo vähän huilia . Kuumuuden takia päätin treenata vain osaa radasta, mä tutustuin vain  12 ekaan esteeseen, joten treenattavaa jäi vielä toisellekin (ainakin)  kerralle  samaisesta radasta. Siinä pätkässä jota mä treenailin oli haasteelinen kolmen aidan välistävetopätkä sekä mukava keppivienti . Oikein hauska treeni...kiitos

 

Kuinka treeni sitten sujui?

Wilma: Emäntä oli jotenkin tosi löysä ja säpellystä oli vähän kokoajan. Muutamia onnistumisia välistävedoissa ja kepeille hakeminen oli loistavaa Wilmalta

Taika: Meillä oli 4 omaa verkkoa mukana  ja tietenkin treenattiin keppejä vieraalla kentällä / vierailla kepeillä. Hyvin sujui (osana rataa), kun oli neljä verkkoa tukemassa pujottelua. Muutamia kohtia radasta (parissa eri pätkässä) Taika teki isännän kanssa, välistävedot onnistuivat aika jees. Muuten oli siellä täällä vähän säätämistä ja Taikan omavalintaisia esteitä...  mut hieno ipana !

   

 

   

Usva: Isäntä päätti sitten vetää helteessä koko radan läpi Usvan kanssa. Ihan jees veto ,muutamia ohjausvirheitä...osittain ihan mageeta menoa !!

    

Novan, Jengan sekä Milkan liitelyä oli mukava katsoa... vauhdikkaita liitelijöitä ovat

 

*************

Illalla sitten kotipihalla taasen parin minuutin treenit joka koiralle. Isot  treenasivat A:ta. Taika treenasi erilaisia kepeille menoja, laitettiin kaksi verkkoa (kumpaankin päähän yksi). Aika hienosti osaa hakea , tietenkin siis verkkoa auttaa hakemista oikeaan väliin !! Ja näin saadaan onnistuneita suorituksia heti vaikeistakin keppikulmista .